ИНЖЕНЕР ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

 • Објавен пред 9 месеци
 • HELIOS Македонија
 • Активен до 23.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Поради зголемување на обемот на работа ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА, трговско представништво на најголемиот производител на бои и лакови во југоисточна Европа и членка на KANSAI PAINT GROUP има потреба од нов соработник на позиција:

 

ИНЖЕНЕР ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

 

Потребни квалификации:

 • Употреба на основен Microsоft Office пакет,
 • Користење на англиски јазик,
 • Активен возач (“Б” категорија).

 

Задачи и одговорности:.

 • Посети и комуницирање со клиенти,
 • Презентација на асортиманот,
 • Техничка подршка,
 • Изготвување комерцијални понуди, договори и тендерска документација,
 • Продажба и наплата.

 

Потребен личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Комуникативнa и флексибилна особа со амбиција и самоиницијатива,
 • Способност за самостална и тимска работа.

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса hr@heliosmk.com или директно во ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА, Босна и Херцеговина 55, 1000 Скопје, најдоцна до 19.3.2017 год.

Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 30 дена, по истекот на рокот за пријавување. Избраните кандидати ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ