Нотарски стручен соработник

Нотарска канцеларија на нотар Дарко Стојкоски со седиште на подрачјето на Основните Судови на град Скопје објавува оглас за:

Нотарски стручен соработник

Потребни квалификации:

  • Дипломиран правник со завршено четиригодишно високо образование на правни студии или дипломиран
  • правник со стекнати 300 кредити на правни студии
  • работно искуство во областа на узп заверки и работа со систем мој нотариус

Плата по договор 

Kонтакт на 078/200-641; маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »