Салатер

  • Објавен пред 11 месеци
  • Венето
  • Активен до 21.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Венето:

Готвач / Помошник готвач

Италијански ресторан Венето нуди вработување на пoзиција Салатер

Потребни квалификации:

  • CCC
  • Работно искуство во кујна
  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Педантност
  • Тимска работа

Е-меил: veneto@veneto.mk

КЛИКНИ