ФЕРО ИНВЕСТ: Самостоен референт за набавка

Самостоен референт за набавка

ФЕРО ИНВЕСТ со седиште на Бул. Св. Климент Охридски бр. 30, 1000 Скопје има потреба од вработување на Самостоен референт за набавка.

  Одговорности и задачи:

  • Набавки, остварување на нови и одржување на контакти со постојани добавувачи итн.
  • Преговарање за цени со добавувачи,
  • Барање и споредба на Понуди,
  • Подготовка на Договори за набавки,
  • Организирање/координирање на транспорт и увоз.

Потребни квалификации:

  • Високо образование (Предност ќе имаат кандидатите со Машински, Електро или Економски Факултет)
  • Со или без работно искуство
  • Напредно ниво на познавање на работа на компјутер (Ms Office, Internet)
  • Одлично познавање на Англискиот јазик,
  • Возачка дозвола Б - категорија – активен возач

Сите заинтересирани кандидати своите CV да ги испратат на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »