Мајстор - монтер на пвц и алуминиумска столарија

Поради зголемен обем на работа, фирмата Педи инженеринг системи Доо има потреба од две нови работни позиции - мајстори монтери на пвц и алуминумска столарија 

Потребни квалификации :

 • Минимум средно
 • Возачка дозвола
 • со и без работно искуство  
 • Тимска работа
 • Општи технички познавања 
 • Познавање на  алатот и нивна употреба 

  Одговорности :

 • Изработка и монтажа на пвц / алуминиум столарија 
 • Сериозен пристап кон зададените задачи
 • Лојалност, доверливост, чесност , професионалност, ефикасност и флексибилност

Ние нудиме:

 • Постојана работа 
 • Редовна плата и К-15

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани испратете Ваша кратка биографија (CV) на следната емаил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »