Стоматолошка сестра

  • Објавен пред 3 недели
  • ПЗУ Оптимум дентал
  • Активен до 22.09.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ ОПТИМУМ ДЕНТАЛ од Сопиште, Скопје има потреба од стоматолошка сестра со стручен испит за завршено средно медицинско училиште, со или без работно искуство. Заинтересираните да пратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

тел. 070621332