Стома

  • Објавен пред 7 дена
  • PZU Carcev-Cortanoski DOO Skopje
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од PZU Carcev-Cortanoski DOO Skopje:

Стоматолошка сестра

Стоматолошка ординација"Царчев-Чортаноски"ДОО Скопје има потреба од двајца кандидати за работно место медицинска сестра/техничар со положен државен испит.Заинтетесираните кандидати можат да достават CV на email vik@ccdent.mk

КЛИКНИ