Мајстор/работник во областа на климатизација и греење

  • Објавен пред една недела
  • Сервис Термо Кинг
  • Активен до 06.03.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

"Bane Air" со 29 годишно работење во областа на климтизацијата и производство има потреба од 2ца работници

  • Електричар со искуство (стартна плата од 25.000 ден)
  • Монтер на клима уреди со искуство (стартна плата 30.000 ден)

Вашето CV испратете го на [email protected] или контактирајте не телефонски на 078242656