Coke Summership 2023

За компанијата: Пивара Скопје АД е една од водечките компании во Македонија, заедничко вложување помеѓу Coca-Cola HBC и Heineken. Неговата успешна приказна започна во 1922 година и е резултат на огромна посветеност, енергија, знаење, искуство и тимска работа вложени од генерации професионалци. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Пивара Скопје АД:

Coke Summership 2023 - Coke Summership 2023

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »