Сметководител

  • Објавен пред 6 дена
  • Галоп ДВ ДОО
  • Активен до 27.10.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Фирмата Галоп ДВ има потреба од овластен сметководител, со работно искуство.