Електричар/електромонтер

  • Објавен пред 3 месеци
  • Магнус Инженеринг
  • Активен до 18.05.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Се бара електичар, електромонтер или електотехничар, со работно искуство, за полно работно време. Плата по договор.

КЛИКНИ