Дипломиран фармацевт и Фармацевтски техничар

  • Објавен пред 7 месеци
  • ПЗУ Аптека Вера
  • Активен до 13.03.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

                                    Дипломиран фармацевт и Фармацевтски техничар

 

ПЗУ Аптека Вера заради отварање на ова организациона единица во склоп на “Поликлиника Идадија – Скопје ” го проширува својот тим и има потреба од:

- Дипломиран фармацевт 1 работно место

- Фармацевтски техничар 1 работно место

 

Потребни квалификации за работно место „Дипломиран фармацевт“

  • ВСС Стручна Спрема - Дипломиран фармацевт (лиценца за работа);
  • Со или без работно искуство (кандидатите со работно искуство имаат предност);
  • Работа со компјутери.

Потребни квалификации за „Фармацевтски техничар“

•             ССС медицинско училиште – Фармацевтски техничар (со уверение за положен стручен испит);

•             Со или без работно искуство (кандидатите со работно искуство имаат предност);

•             Работа со компјутери.

 

Работното време е во две смени.

Бараме кандидати со способност за тимска работа, развиени комуникациски вештини со пациенти и професионален и љубезен однос.

Ние нудиме постојана надоградба и вложување во нашите вработени и одлични услови за работа во пријатна работна средина.

​Својата биографија можете да ја испратите на aptekavera@t.mk

Тел. за контакт: 078322278 , 078474624

 

КЛИКНИ