перач на автомобили

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Бапал
  • Активен до 22.03.2023
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје
  • Веб: bapal.com.mk/
  • Facebook: bapal.higiena

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

Проактивна, вредна и енергична личност;
Одговорност и посветеност кон работата;
Педантност во работата;
Тимски играч и колегијалност;
Личност која со ентузијазам ќе ги учи и применува работните задачи;
Лојалност и чесност;
Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи.
Потребни квалификации:


Искуство на слична работна позиција ќе се смета за предност;
Работа во смени по договор со работодавателот. 
Доколку станете наш вработен добивате:

Работа во пријатна работна атмосфера и одличен тим;
Редовна исплата.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »