Стоматолошка сестра / забен асистент

Плата од 18.000 ден. до 23.000 ден.

За компанијата: Ординација по општа стоматологија повеќе за компанијата »
  • Објавен на 11.2022
  • Дентомедиа
  • Активен до 09.12.2022
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје
  • Facebook: dentomedia

Ординација по општа стоматологија, лоцирана во населба Чаир, бара да вработи стоматолошка сестра/забен асистент. Работното место е исклучиво за втора смена, со работно време од 12ч до 20ч, од Понеделник до Петок, викенди неработни.

Во предвид доаѓаат кандидати со завршено средно медицинско училиште, и положен стручен испит, со или без претходно работно искуство.

Платата во согласност со способностите на кандидатот.

За подетални информации кандидатите може да се обратат на 072 561 621 или да пратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »