Регионален Менаџер - Охрид

 • Објавен пред еден месец
 • Мотиви
 • Активен до 06.11.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, објавува оглас за:

 

Регионален Менаџер - Охрид

 

Потребни квалификации

 • ВСС (високо образование) – пожелно економски факултет;
 • Работно искуство минимум 2 години, пожелно во областа (продажба, маркетинг, производство);
 • Претходно искуство на раководна позиција (раководител на тим), од минимум 1 година; Раководни и лидерски способности;
 • Аналитичен, ориентиран кон успех, оптимизација на тек на процеси, Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност;
 • Одлично познавање на софтверски решенија- MS Office;
 • Одлично познавање на Англиски јазик. Втор светски јазик ќе се смета за предност;
 • Јаки организациски, комуникациски вештини, можност за работа со рокови и под притисок;
 • Способност за разрешување на проблеми;
 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности, пишани и усни за ефикасна интеракција со персоналот и другите одделенија.

 

Работни задачи:

 • Раководење, организирање, контролирање и едуцирање на персоналот во своите маркети;
 • Со комуникација и контрола на сите аспекти на работењето на персоналот претставува алка помеѓу централата и маркетите, пренесување на информациите и упатствата од централата и обезбедување нивна примена. И обратно, информирање за проблемите на маркетите и отстранување согласно овластувањата;
 • Својата функција на организација и контрола ја остварува преку точно дефинирани контроли и мерки директно во маркетите. За секоја неделна посета на маркет изготвува детален извештај. До 5ти секој месец изготвува месечен извештај за секој маркет;
 • Обезбедување примена на сите (квалитативни и сигурносни) стандарди во работењето, согласно важечките закони и правилата и нормите на компанијата;
 • Менаџирање и оптимирање на процесите за проток и продажба на стока во маркетите;
 • Спроведување на мерките за максимална економичност во работењето и текот на сите процеси во маркетите;
 • Предлагање на мерки за отклонување на проблеми, унапредување на работењето и успешноста.

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги испратат на: kariera@motivi.mk со назнака  Регионален Менаџер или на полето за брза апликација.

 

 

КЛИКНИ