Машинист - ракувач на градежна машина

Активни огласи од ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица:

Електричар - електротехничар ( енергетичар )

 

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

.

 

Машинист - ракувач на градежна машина  2 извршители

​( Багер, скип, утоварна, булдузер )

 

Работно искуство ќе се смета за предност

Потребни квалификации:
Завршено средно стручно образование
Исполнителен, иницијативен

Способност за тимска работа

Способност за работа под притисок и во дадени рокови

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

 

Личен Профил:

Организираност и одговореност

Комуникативност

Посветеност,лојалност,иницијативност.

Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

 

 

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk

тел.071 23 88 79

КЛИКНИ