Продажен персонал-Тетово

Котон Магазаџилик ДООЕЛ. Друштво за трговија  со текстил на мало во специјализираните продавници, распишува конкурс за работно место:

 

Продавач во малопродажен објект (полно работно време)

Место на работа: Тетово

 

Опис на работата:

 • Примање и изложување на робата по правилата на брендот
 • Следење на асортиманот и залихите во секторите
 • Водење на пропратна документација
 • Работа на каса
 • Услужување на купувачите, во склад со стандардите на брендот

 

Услови:

 • Минимум III степен стручна подготовка
 • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
 • Познавање работа со компјутер
 • Одговорност и организираност во работењето
 • Комуникативност, љубезност и тимско работење 
 • Динамично опкружување
 • Брз професионален развој и напредок во кариерата

 

Рокот на пријавување е 15 дена , од денот на објавување.

 

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор.

 

Mail: [email protected]