Хигиеничар

Поради проширување на својот тим,ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ објавува оглас за вработување на:

ХИГИЕНИЧАР

 

Потребни квалификации:
- Диплома за завршено средно образование ;

 

Личен профил:                                                                                                                                                          - Организираност и одговорност;                                                                                                            
- Професионален и љубезен однос;                                                                                               

- Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                       

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »