Комерцијален претставник

За компанијата: Макси ЛС Тетово е компанија која, повеќе од две децении, работи во полето на производство и трговија на хигиенско-санитарни производи, производи за инконтиненција и сировини за производство на хартија. Макси... повеќе за компанијата »

Приватната компанија Макси ЛС ДООЕЛ Тетово објавува конкурс за следното работно место:

1. Комерцијален претставник за реон Скопје

Потребни услови за даденото работно место:

  • Задолжително средно образование
  • Поседување на комуникативни вештини
  • Способност за динамична работа во тим

Испратете ја Вашата апликацииja заедно со CV по електронски пат на следните е-маил адреси:  [најави се за да го видиш е-маилот]  и [најави се за да го видиш е-маилот] .

Контакт тел:  070/528-928

Конкурсот е отворен 15 денa од неговото објавување.

Апликант може да биде секое лице без разлика на родова, расна, верска, национална или политичка припадност.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »