Продавач, керамички плочки

  • Објавен пред 8 месеци
  • Street Architects
  • Активен до 20.02.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продажен персонал во реномиран салон за керамика и гранитни плочки 

Работното место подразбира добри комуникациски способности.

Кандидатот може да има стручно образование поврзано со ентериери.

Пожелно е да знае Autocad, Microsoft Word, Microsoft Exel.

Кандидатот се проверува пробно, во траење по договор со работодавачот.

КЛИКНИ