Стоматолошка сестра

 • Објавен пред една недела
 • ПЗУ Др Маргита Смилева
 • Активен до 05.12.2021
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Се бара сестра за работа во стоматолошка ординација.

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Асистирање во стоматолошка ординација,
 • Стерилизација на инструменти,
 • Прием на пациенти.

ПОТРЕБНИ ОСОБИНИ

 • Комуникативност,
 • Одговорност, 
 • Умешност.

ПОВОЛНОСТИ

 • Редовен работен однос, 
 • Редовни примања.

Пријавувањето се врши исклучиво со испраќање на CV со фотографија на следниот mail: [најави се за да го видиш е-маилот]