Лице за Корисничко-Оперативен сектор

  • Објавен пред 2 месеци
  • ТНТ Експрес ДООЕЛ
  • Активен до 29.03.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Бараме лице до 30 години за работа во Кориснички Центар во транспортна компанија. Првите 2 месеца, лицето ќе се здобие со соодветна обука за работа преку реални ситуации и истата ќе биде надокнадена. По истекот на 2та месеца, доколку кандидатот успешно ја комплетира обуката, ќе добие понуда со професионален договор. Работата е динамична и бара посветеност, лојалност и професионален пристап. 

*Предност ќе имаат кандидатите со претходно работно искуство во областа на транспорт и логистика .

Кратка биографија со пропратни документи - сертификати или дипломи, заинтересираните да испратат на следната е-маил адреса : nelalena2014@gmail.com
Само кандидатите кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат земени во предвид.

КЛИКНИ