Продавач/ки

  • Објавен пред 2 недели
  • СПОРТЕКС ДООЕЛ
  • Активен до 27.09.2022
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 3074242

Приватната компанија СПОРТЕКС ДООЕЛ Скопје поради отварање на нова спортска продавница која е лоцирана во Порта Аеродром Скопје  има потреба од персонал ( 3 продавачки)

Потребни услови за даденото работно место:

-Завршено средно образование
-Претходно работно искуство на иста или слична позиција (работно искуство во продажба на спортски обувки и облека ќе се смета како предност)
-Основно познавање на работа со компјутери

Личен профил:
-Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок
-Професионален однос кон работата
-Одговорност и способност за организација

Вашето CV да се поднесе на e-mail адресата [најави се за да го видиш е-маилот]
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »