Возачи со Ц+Е категорија

  • Објавен пред 4 месеци
  • Frigo Internacional
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

FRIGO INTERNACIONAL SKOPJE  ВЕДНАШ  има потреба од возачи со Ц+Е категорија за меѓународен транспорт со редовен работен однос .

За подетални информации  обратете се на 070 349 737 , 077 833 611

КЛИКНИ