Хигиеничар/ки

  • Објавен пред 3 недели
  • ДГТ Жикол
  • Активен до 08.05.2021
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ДГТ Жикол:

Обезбедувач (заштита на имот и лица)

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компанија од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

2 Хигиеничар/ки за работа во смени                           

Потребни квалификации:

  • Редовно одржување на хигиена во деловни простории
  • Предност имаат кандидатите со работно искуство на позицијата

Личен Профил:

  • Флексибилност
  • Одговорна и вредна личност
  • Организираност

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

[email protected] контакт телефон 071/238-879