УЧИТЕЛ/КА ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

За компанијата: Промотивни огласи на KARIERA.mk. Доколку сакате да објавите ваш оглас и да ги најдете најдобрите кандидати за вашите работни позиции, креирајте сметка на сајтот и објавувајте огласи бесплатно. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 24.09.2020
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје

Се бара учител/ка по германски јазик со завршен Филолошки факултет за работа во едукативен центар во Капиштец.

Апликантите да бидат од Капиштец и околината за цело или пола работно време *по договор и потреба со и без работно искуство.

Аплицирање со CV на mail: [email protected]