Aгент за продажба

  • Објавен пред 8 месеци
  • Pierre Cardin Home MK
  • Активен до 12.12.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Pierre Cardin Home MK објавува оглас: Aгент за продажба. 

 

Потребни квалификации : 

- Возрасна граница 23-38 години 

- Минимум CCC 

- Познавање Ms Office ( Excel,Word,Power Point) 

- Aктивна комуникација на англиски јазик 

- Одлична комуникација во продажба 

- Способност за тимска работа, љубезност, флексибилност, и работа под притисок 

- Проактивност и отвореност за соработка 

- Работа во смени 

- Б категорија 

 

Предност имаат кандидатите со искуство во продажба на мебел или теписи 

Заинтересираните кандидати што ги исполнуваат условите своето CV да го достават на следната адреса: 

career.pierrecardinhome@gmail.com 

Соодветните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на нашиот салон.


Јадранска Магистрала бр.15 Скопје / Визбегово

Број за контакт: +389 78 290 890 

КЛИКНИ