ХАУС МАЈСТОР

Винер слот клуб е претпознатлив бренд на компанијата Глобал Гаминг која поседува 11 локали низ Македонија. Секој слот клуб е опремен со рулет и слот автомати од најновата технологија. Нашата компанија работи според високи стандарди и најголем фокус е ставен на грижа и гостопримство на своите клиенти.

Грижата за вработените е приоритет на компанијата.

Динамиката и растот на компанијата отвори пат до нови работни места, а моментално сме во потрага по:

 

ХАУС МАЈСТОР

 

Опис на работно место:

 • Целосно одржување на клуб (електрична инсталација, водоводна инсталација, системот за вентилација и климатизација, менување сијалица, брава и сл.);
 • Чистење и одржување на одводниот систем, надворешното осветлување и реклами, покриви и олуци
 • Сервисирање и одржување на електрични апарати (пример фрижидер, телевизор и сл.)

Бара:

 • Флексибилност, самоиницијативност, тимска работа и способност за работа под притисок;
 • Чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност;
 • Прецизност и брзина во извршување на секојдневните работи;
 • Одговорно и правилно ракување со средствата за работа

Нуди:

 • Приватно здравствено осигурување
 • Работа во една од најперспективните компании во оваа област.
 • Вреднување и наградување на вашата работа и залагање.
 • Тим билдинг активности

Ве молиме Вашето CV да го испратите на електронската адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]  

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »