Работа за Струмица

 • Објавен пред 8 месеци
 • Јордан-АЗ
 • Активен до 30.03.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Струмица

Нудиме 9 слободни работни места:

 • 3 лица за напредок во менаџерско ниво,
 • 4 асистент менаџери,
 • 2 девојки за работа во телемаркетинг

Надомест:

 • Плата 18.000
 • Високи бонуси до 40.000
 • Релаксирана работна атмосфера

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса:  info.career210@gmail.com со назнака за работното место.

Контакт тел 079/246-584

КЛИКНИ