Работник во кујна

  • Објавен пред 6 месеци
  • Prime pizza
  • Активен до 13.08.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

се бара еден работник за во пицерија..

св. prime-pizza@outlook.com

КЛИКНИ