Возач на автобус - комби со „Д“ категорија

За компанијата: Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на електронски печатени плочки специјализирани за брзо производство на прототипи и мали и средни волуменски серии на цврсти, флексибилни и крути-флексибилни... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Hi-Tech Corporation
  • Активен до 22.10.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

                                                                Hi-Tech Corp.

           е водечки Европски производител на eлектронски печатени плочки

    компанија која постои 40 години, со повеќе од 200 вработени, од кои над 90 се

     дипломирани инженери и извезува 100% од своето производство на странски

пазари, опслужувајќи широк спектар на индустрии (Airbus, Boeing, Bosch, Siemens…)

                                                       Hi-tech Corp. објавува

                                                            К О Н К У Р С

                                     за вработување на позицијата:

                                ВОЗАЧ на автобус -  комби со „Д“ категорија

Потребни квалификации: 

  • Завршено средно образование
  • Возачка дозвола „Д“ категорија
  • Претходно работно искуство

Кандидатите треба да ги исполнуваат и следните услови:

  • Да се дисциплинирани, одговорни и посветени на работата
  • Задолжително да достават Уверение за неосудуваност не постаро од 1 месец

                      Кандидатите кои ги исполнуваат условите е потребно да достават:

        кратка биографија - CV (задолжително со фотографија, адреса, телефон и датум на раѓање),

                     и скенирани Уверение за неосудуваност најдоцна до 20.10.2021 на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „За конкурс - Возач”.

                               Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.