Продажен асистент - Тетово

За компанијата: MY:TIME е компанија со семејна традиција од 1920-та година за продажба, дистрибуција и сервисирање на високо квалитетни часовници и накит. Нашите брендови на часовници и накит се застапени во 13 продажни... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • MY:TIME
 • Активен до 25.07.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Опис на работата:

 • Идентификација и препознавање на барањата и потребите од потенцијалните клиенти
 • Разбирање на процесот на продажба преку проактивност и почитување на сите процедури и политики на компанијата
 • Вложување на труд за достигнување на месечни и квартални цели и таргети во продажбата
 • Одржување на силни професионални односи со клиентите и проактивност во разбирањето на потребите на клиентите

Потребни квалификации:

 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер (Word, Excel, Power Point, Internet)​
 • Флексибилност и динамичност
 • Способност за тимска работа
 • Одлични комуникациски и организациски вештини

Што нудиме:

 • Работни услови во согласност со Законските одредби на државата
 • Конкурентна плата која се заснова на работното искуство и вештините
 • Работа во смени, 40 работни часа неделно
 • Можност за континуирана надградба и развој во кариерата
 • Одлична работна атмосфера и тимска работа
 • Препознавање на индивидуалниот успех за секој вработен преку систем на KPI (Key Performance Indicators)

  Напомена: Единствено кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.