Продавачи на мебел

  • Објавен пред 10 месеци
  • Мтас Футуро
  • Активен до 21.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Сакате ли и вие да се придружите на дизајнерскиот тим на Мтас Футуро?

Имаме потреба од 2 продавачи на мебел со или без работно искуство.

За работната позиција потребни се следните квалификации:

  • Креативност 
  • Посветеност 
  • Познавање на англиски јазик 
  • Однос со клиенти
  • Вештини за продажба

Договорот е на неопределено време Можност за голем напредок во компанијата загарантирано добра плата Заинтересираните кандидати може да пратат свое CV на vrabotuvanje@mtasfuturo.com.mk

КЛИКНИ