Рецепционер/ка

 • Објавен пред 8 месеци
 • Венекс д.о.о
 • Активен до 19.05.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Хотел Леонардо*** од Скопје има потреба од:

Рецепционер/ка

Работни услови:

 • 40 работни часови неделно,
 • Работа во смени (прва, втора и трета).

 

Кандидатите потребно е да ги поседуваат следниве квалификации:

 • Одлично познавање на англискиот јазик (говорен и пишан). Познавање на други странски јазици ќе се смета за предност;
 • ССС (ВСС ќе се смета за предност)
 • Одлично познавање на Microsoft office, социјални мрежи, а дополнителни познавања од IT ќе се сметаат за предност
 • Изразени комуникациски вештини, тимска работа, љубезност, проактивност во работењето, иновативност. 
 • Кандидатите со претходно работно искуство во хотелиерската дејност ќе имаат предност.
 • Препораки од претходни работни места
 • Пожелно е Мотивационо писмо од кандидатот/тката
КЛИКНИ