Хотелски персонал

ХИТНО

Султан Модерн Хотел има потреба од следнава позиција:
Рецепција part time ( 3 дена-Петок,Сабота,Недела ) 
Број на слободни позиции : 1

Услови за аплицирање:

  • Искуство во областа на хотелиерство
  • Познавање на англиски јазик, познавање и на турски јазик би било во предност
  • Возраст од 23-35 год

За аплицирање пратете CV на следнава e-mail едреса: info@sultanhotel.com.mk или јавете се на броевите 2 3125 144 или 075 203 301


Sultan Modern Hotel ka nevoje per pozicionin ne vijim:
Pozicioni: Recepcioner part time ( 3 dite-Premte, Shtune, Diell) 
Numri i vendeve te lira: 1

Kushte per aplikim:

  • Njohja e gjuhes angleze, njohja edhe e gjuhes turke do te ishte ne perparsi.
  • Eksperience ne lemine e hoteleris
  • Mosha prej 23-35 vjet

Per aplikim dergoni CV ne emailin info@sultanhotel.com.mk ose lajmrohuni ne numrat 32 15 144 ose 075 203 301

КЛИКНИ