Референт за маркетинг (м/ж)

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: “Жито” располага со над 70 маркети распространети низ цела територија на нашата држава. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »