Бараме графички дизајнер

 • Објавен пред 4 недели
 • Elena Luka Home
 • Активен до 27.03.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Градежната компанија „Елена Лука Хоум“ вработува графички дизајнер.

Потребни квалификации:

 • Соодветно образование
 • Одлично познавање на Adobe пакетот
 • Солидно познавање на англиски јазик
 • Развој на креативни и иновативни дизајнерски концепти и решенија
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција

Одговорности и задачи:

 • Графички дизајн и подготовка на маркетинг материјали
 • Идеи за нови графички решенија
 • Интерна ефективна комуникација

Услови:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Работно време: понеделник - петок 09:00-16:00 и секоја втора сабота 09:00-16:00


Вашето CV го очекуваме на marketing@elenalukahome.com

КЛИКНИ