Salesman

  • Објавен пред 12 месеци
  • Абаркон
  • Активен до 19.12.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Битола

Абаркон е во потрага по нови колеги.

 

Бараме специјалисти за директна продажба.

 

Доколку си високо мотивирана личност која динамично работи по сопствено темпо, те бараме токму тебе.

 

Твоите примарни задолженија ќе бидат:

  • Пронаоѓање на нови клиенти и проекти.

 

Твои основни лични компетенции треба да се:

  • Искуство во директна продажба, особено на слични услуги,
  • Комуникативност.

 

Пожелни дополинителни компетенции се:

  • Теоретски или практични познавања на маркетинг.

 

Бенефициите ќе бидат во согласност со работниот учинок.

Отворени се и други работни позиции, види ги сите на abarkon.mk/kariera.

Доставете ја вашата биографија на hr@abarkon.mk, наведувајќи ја позицијата за која аплицирате како предмет.

КЛИКНИ