Продажни консултанти - Скопје

 • Објавен на 7.2017
 • Р3 Инфомедиа
 • Активен до 04.08.2017
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3177888

Р3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект вработува:

ПРОДАЖНИ КОНСУЛТАНТИ во Скопје

Опис на работни обврски и одговорности:

 • Директна продажба на услуги на Р3 Инфомедиа на мали и средни компании;
 • Презентација, преговарање и склучување на договори;
 • Следење и грижа за клиентите за реализација на договорот.

Идеални кандидати се:

 • Динамични и мотивирани личности со желба за професионален успех;
 • Фокусирани кон оставрување и надминување на зададените продажни цели;
 • Со интерес за  интернет, маркетинг, социјални мрежи, дигитална технологија;
 • Личности со добри комуникациски и преговарачки вештини;
 • Способни за индивидуална и тимска работа;
 • Со познавање од областа на компјутерско работење (MS Office).

Ви нудиме:

 • Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување;
 • Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси.

Доколку сакаш да станеш дел од успешен продажен тим составен од професионалци, испрати твое CV на [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до Петок 04-ти Август.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »