Aсистент на продажба и технички секретар (sales assistant & back office)

За компанијата: АРЦ ЛТД нуди ИТ решенија за Вашата компанија од областа на систем администрација, серверски и принтинг решенија. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • АРЦ ДОО
 • Активен до 13.07.2024
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.arc.mk

Административно техничка работа:

 • Работа на проектна документација во сите фази:
 • Понуди,договори, технички спецификации,
 • Работа со електронски систем на Бирото за Јавни набавки
 • Архивирање во електронска архива на документи

Координативна работа:

 • Координира проекти во делот на реализација на проекти во различни фази
 • Потсетници, таскови, е-маил комуникација со внатрешни и надворешни соработници
 • Организирање деловни состаноци

Претпродажба и продажба:

 • Планови, извештаи, презентации
 • Работа со проектно технички документации од област на информатичка технологија хардвер и системска интеграција
 • Комуникација со клиенти и добавувачи

Потребни квалификации:

 • Солидно познавање на ИТ Опрема и технички решенија
 • Пожелно високо образование-технички смер
 • Искуство најмалку 3 години во ИТ сектор на слични позиции
 • Познавање на електронскиот систем за јавни набавки
 • Англиски јазик
 • Деловна комуникација
 • Тимски дух и желба за напредувањe

Бенефити

 • Работa во флексибилна и стимулативна средина
 • Постојано пренесување на знаење и грижа за вас
 • Можноста за напредување и дополнителен професионален развој

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »