Прехранбен технолог

За компанијата: Компанијата Геопром со седиште во Скопје, Македонија врши производство на додатоци во исхрана како и трговија/дистрибуција на додатоци во исхраната. Основана во 1992 година како компанија во приватна... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Геопром
 • Активен до 15.09.2021
 • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
 • Локација: Скопје

Геопром - една од првите приватни компании во Македонија сертифицирани за производство на додатоци во исхраната има потреба од постојано вработување на ПРЕХРАНБЕН ТЕХНОЛОГ. 

Квалификации:

 • ВСС - Поседување на додипломско образование од областа на прехранбена технологија, биотехнологија, хемиски инжинер или дипломиран фармацевт.
 • Потребно е искуство со водење на ISO 9001 и HACCP стандарди.
 • Искуство во производство ќе се смета за предност.
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office.
 • Возачка дозвола Б категорија - ќе се смета за предност.
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи.

Одговорности:

 • Развој на нови производи
 • Планирање на производство
 • Оптимизирање на состав на производи
 • Водење на документација и производство според ISO:9001 и HACCP стандарди
 • Следење на научна литература за развојот на индустријата
 • Анализа на домашни и интернационални пазари
 • Известува и предлага нови активности/производи.

Работно време: Од понеделник до петок (од 08:00 до 16:00). Сабота и недела се неработни денови.
 

Доколку ги исполнувате условите, имате претходно искуство или верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија со слика(CV) на македонски јазик, на нашиот емаил, најдоцна до 13.09.2021, со назнака за работната позиција.  
E – mail: [email protected] 

www.geoprom.com.mk 

ГЕОПРОМ 
ул. Христо Татарчев 17/2 Бр.2, 1000 Скопје.
Тел.02/2774101