Менаџер за продажба

  • Објавен пред 3 месеци
  • Доорс Импекс Дооел
  • Активен до 15.04.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Доорс Импекс ДООЕЛ од Скопје поради зголемениот обем на работа и со цел проширување на фирмата, вработува менаџер за продажба кој ќе има за задача да остварува контакти со потенцијални клиенти, организира дел од работниот процес во фирмата.

Фирмата се занима со продажба и монтажа на секаков вид на гаражни врати,автоматики за истите како и  автоматика за крилни и клизни капии.

Возачка од Б категорија е задолжителна

Познавање на Англиски јазик

КЛИКНИ