Оператори за во Казино - Топанско Поле

Активни огласи од Casino Star:

Оператори за во Казино - Бутел

КАЗИНО СТАР - ТОПАНСКО / БУТЕЛ -  ВРАБОТУВА ОПЕРАТОРИ
Барате интересна и перспективна работа? Бидете и вие дел од нашиот успешен тим во Казино Стар!
Казино Стар Топанско има потреба од оператори во Топанско.

  • Работа со млад, креативен и амбициозен тим.
  • Брза и динамична работа.
  • Отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина. 
  • Искуство не е потребно, бидејки е обезбедена обука во рок од 7 дена.


Потребни квалификации:

  • Подготвеност за работа во 3 смени
  • Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност
  • Претходно работно искуство во казино ќе се смета за предност

Личен Профил:

  • Љубезност, комуникативност, позитивност, лојалност, флексибилност и посветеност кон работните задачи ќе се смета за голема предност.

Испратете CV на:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »