Работник со познавање на електрика

  • Објавен пред 5 месеци
  • Гранитерм инженеринг
  • Активен до 23.05.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Гранитерм инженеринг има потреба од работник со основно познавање на електрика. 

Контакт: 071 222 269 Кире

КЛИКНИ