Дистрибутер - Скопје

  • Објавен пред 8 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 14.08.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на свој клиент бара  Дистрибутер.

Потребни квалификации:

  • возачка дозвола Б категорија
  • исто или слично работно искуство ќе се смета за предност.

Работни услови:

  • работа во смени 

 Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на kariera@motivi.mk

КЛИКНИ