Висинец – бравар – електричар

  • Објавен пред 2 недели
  • Пасент Дооел Скопје
  • Активен до 27.05.2023
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Цела Македонија
  • Веб: pasent.mk

(преземи го огласот како PDF)

Фирмата Пасент Дооел Скопје има потреба од вработување на лице на следната позиција:

Висинец – бравар – електричар

Потребни квалификации:

•             Способност за вештина монтер – инсталатер, бравар или монтер електричар

•             Добар карактер, работливост и колегијалност

•             Желба за учење и за напредок во работата

•             Можност за работа на терен низ цела Македонија

Следното се смета за предност:

•             Способност за работа на висина;

•             Монтажа и работа со телеком опрема;

•             Работно искуство со изведба на челични конструкции;

•             Работно искуство со заварување на челични конструкции;

•             Работно искуство со електрика.

Сите заинтересирани кандидати, со и без работно искуство може да ја испратат својата кратка биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] или да не контактираат на 02 2 447 444, секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »