ГОТВАЧИ/КЕЛНЕРИ

  • Објавен на 2.2018
  • Lounge Bar Bis
  • Активен до 14.02.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Lounge Bar Bis има потреба од Готвач/Готвачка и Келнер/Келнерка со работно искуство .

Сите заинтересирани можат да се јават на 076/434-793 или на 076/425-352

КЛИКНИ