Кредитен Консултант - Куманово

 • Објавен пред 8 месеци
 • MCash
 • Активен до 14.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Куманово

Кредитен консултант

Работни обврски:

 • Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;
 • Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;
 • Клиентска услуга за плаќање и администрирање на реализирана продажба;
 • Подготовка на периодично известување;
 • Стручна и љубезна услуга на купувачи;
 • Добри компјутерски вештини;
 • Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;
 • Вештини за тимска работа.

М-Кеш го задржува правото, доколку се јави потреба во текот на годината да ги контактира заинтересираните кандидати.

КЛИКНИ