Front End Developer

 • Објавен на 3.2017
 • Mysoft Advanced Technologies
 • Активен до 23.03.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Ние сме Mysoft Advanced Technologies, динамична иновативна и брзо растечка компанија од областа на информатичката технологија.

Поради зголемениот обем на работа имаме потреба од проширување на нашиот професионален тим. Доколку сте подготвени за нови предизвици и искуства, имате желба да бидете дел од успешен тим и практично да го примените своето знаење аплицирајте за една од понудените работни позиции.

Front- End Developer

Услови:
• HTML , CSS , JavaScript, jQuery
• AJAX, XML, JSON, Web Services
• Работно искуство се брои како предност
• Јазици: Задолжителен:Македонски или Албански, Предност:Англиски,Германски.
• Желба за стекнување и унапредување на техничкото знаење.

Обврски:

 • Развој на различни Веб апликации.
 • Персонализација
 • Обнова,модификација и одржување на веќе постоечки кодови.
 • Употреба на нови технологии за подобрување на платформите
 • Работење заедно со тим од Developers и Дизајнери за дизајнирање и развивање на различни решенија за различни клиенти


Лични карактеристики

 • Чесност и лојалност на високо ниво
 • Желба за стекнување и унапредување на техничкото знаење.

Ние ви нудиме

Можност за добра интернационална комуникација, Мотивациони пакети за сите вработени, Примања според ангажираност и искуство со дополнителни бонуси, Обезбедени тренинзи за професионален пристап кон работата, Релаксирана и пријатна работна атмосфера.

Се разликуваме од останатите компании по нашиот начин на работа и постојаното унапредување на нашиот тим.

Позициите се однесуваат на полно работно време  во нашите канцеларии во Скопје.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим испратете ги вашите апликации со фотографија на d.spasenovski@mysoft.mk

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ