Рецепционер / ка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Хотел Амбасадор
  • Активен до 23.10.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Хотел Амбасадор*** има потреба од рецепционер/ка 

Кандидатите со работно искуство ќе имаат предност

Потенцијалните кандидати може да се пријават на e-mail: kristijan@hotelambasador-sk.com.mk 

КЛИКНИ